פגיעה בצוואר

  • פגיעה בצוואר
    עפר713 | 20/08/2010 19:02

    ניפגעתי מאחור ע''י נהג פראי לאחר שנתתי זכות קדימה לילד במעבר חציה. כל הנזק לרכב תוקן ע''י חב' הביטוח של הנהג הפוגע,אבל,כשבועיים לאחר מכן התחלתי לסבול מכאבים בינוניים בצואר,ובראש למטה,ניגשתי לכל הרופאים המתאימים וניזקקתי לחופש מחלה.הרופאה הפנת אותי לפיזיוטרפיה ועד התור הנני עושה טיפולי שיאצו אינטנסיביים על חשבוני כמובן, האם יש טעם לתבוע את הביטוח חובה למרות שלא ניגשתי למיון מייד?? תודה מראש לכם!!!!

    • פגיעה בצוואר
      עו''ד זמירו עזמי | 23/08/2010 07:25

      עפר, שלום. פגיעות צוואר (מבחינה רפואית) מרגישים את הכאבים יום יומיים שלושה לאחר התאונה וכי כל איחור מכך מרחיק את הקשר סיבתי לתאונה, על אף שברפואה זה באמת כמו ברפואה וזה לא מתמטיקה וכי כל עניין יבדק לגופו ולבסוף יש רופאים שיכריעו בקשה''ס באם זו תהיה השאלה. לעניין הפיצוי, בכל זאת שווה שתגיש דרישה/תביעה לחברת הביטוח, ממילא אתה לא מפסיד משהוא ושכ''ט עו''ד זה באחוזים בד''כ ומוטל על חברת הביטוח, אך ברור שאתה זקוק לעו''ד המתמצה בתחום שיטפל לך בדבר ועדיף. בברכה, עו''ד זמירו עזמי, קלנסווה.