דיאל שים לב

  • תאונה במהירות נמוכה תחת השפעת אלכוהול
    דניאל | 26/06/2010 12:25

    לפני יום הייתי מעורב בתאונה של פגיעה מאחור ברכב בצומת עם רמזור, המהירות הייתה כנראה בסביבת ה30 קמ"ש עם כביש רטוב , בגשם.בבדיקות ינשוף כשעה לאחר התאונה נמצאה רמה של 430 .הרכב מבוטח בביטוח מקיף של 9000,000..הרכב הינו סובארו אימפרזה 2008.השאלה שלי : מה אני עושה עם הביטוח? מה הסיכוי לצאת עם תשלומים על נזק רכוש מחברת הביטוח? באיזה תנאים?

    • דיאל שים לב
      אחד שאוהב לעזור | 27/06/2010 11:01

      דניאל שים לב. כדאי להיזהר בפרסום הדברים פה באתר, ישנם אנשים שנמצאים כאן שעובדים בביטוח זה (אולי, האם בכל זאת תרצה לקחת סיכון?). פרסם כאן את המייל שלך, אשמח להתכתב איתך במייל ולנסות לעזור לך בנושא זה (עצות בלבד)

    • רכב רכוש-תאונה
      סיגל רייך-הלל, עו"ד | 27/06/2010 13:11

      דניאל שלום, ככל שהרכב מבוטח בביטוח מקיף ואתה אשם בתאונה, תאלץ לשלם השתתפות עצמית בלבד, כמתחייב בפוליסה, והנזק ישולם ע"י חברת הביטוח. ככל שנפגעת גם בגוף, כדאי לפנות למבטח של הרכב בביטוח חובה. יש להיוועץ בעורך דין. בהצלחה, ונהיגה זהירה, סיגל רייך- הלל, עו"ד

      • לא מחייב
        אחד שאוהב לעזור | 27/06/2010 20:40

        סיגל/דניאל שלום. דניאל היה בגילופין, במילים פשוטות יותר שיכור, נוהג ארוך טווח של חברות הביטוח הוא קודם לדחות תביעת לקוח, רק לאחר שמגיע כתב תביעה שוקלים האם כלכלי להם לגשת לבית משפט מבחינת הוצאות או לא. נכון, הפוליסה לא מחריגה נהיגה בשכרות וכאילו מרשה לנהג לנהוג בשכרות, אך קרו דברים מעולם וישנם פיסקי דין ששופטים הלכו עם החוק הפלילי ופסקו לרעת המבוטח אם כי היו גם הפוכים שפסקו לרעת החברה. חברות הביטוח רק כדי ללמד לקח הולכות לבית משפט כמעט בכל מקרה, חוץ ממקרים בהם לא כלכלי להם לגשת לבית משפט. ההמלצה היא באית להיוועץ עם עורך דין במקרה של דחייה מחברת הביטוח שלך. כסף לא תראה בקלות לצערי דניאל.