ביטוח רפואי

  • שאלה
    תמי | 25/04/2010 14:29

    שלום; שאלתי היא האם ביטוח רפואי נכלל בפרק ב' לחוק: ביטוח חיים. שאלה זו רלוונטית למשל לצורך קביעה האם סעיף 43 לחוק חל רק על ביטוח חיים או גם על ביטוח רפואי? ואם התשובה שלילית, אז לאיזו קטגוריה משוייך ביטוח רפואי? תודה, תמי

    • ביטוח רפואי
      עו"ד גיל קראוס | 27/04/2010 15:44

      תמי שלום, ביטוח רפואי הוא ביטוח נפרד ואינו חלק מביטוח חיים, אשר כשמו כן הוא - נועד ליתן פיצוי במקרה של מוות חס וחלילה.

      • תודה, אך האם סעיף 43 לחוק הוא ספציפי לביטוח חיים
        תמי | 27/04/2010 16:52

        או מתפרס על כלל חוק חוזה ביטוח?

        • סעיף 43 לחוק חוזה ביטוח
          עו"ד גיל קראוס | 28/04/2010 14:42

          על פניו, מקריאת הוראות החוק, נראה שהוא חל רק על ביטוח חיים