ביטוח נהג צעיר ל4 ימים בביטוח ישיר -

  • ביטוח ישיר תוכנית של נהג צעיר האם בעייתי?
    אפרת הרצברג | 22/03/2010 19:03

    שלום, לביטוח הישיר יש תוכנית בה מבטחים את הרכב ללא נהג צעיר חובה ומקיף ואז כל פעם שרוצים לבטח את הנהג הצעיר מתקשרים ובעלות של 55 שקלים הנהג מבוטח ל 4 ימים. התוכנית טובה לדוגמא לחיילים שמגיעים הביתה פעם בכמה שבועות. הפחידו אותי שיש בעיה במקרה של תאונה אותה ביצע הנהג הצעיר כיוון שביטוח החובה הוא ללא נהג צעיר בתביעות צד ג אפילו ששולמה הפרמיה הנוספת בזמן התאונה. האם בעייתי או שאני יכולה להיות רגועה? תודה, אפרת

    • ביטוח נהג צעיר ל4 ימים בביטוח ישיר -
      רונן | 23/03/2010 10:31

      אני עשיתי ביטוח כזה לבן שלי, ולמיטב הבנתי כן יש כיסוי ביטוחי בחובה וברכוש ברכישת ביטוח ל4 ימים, אני כמעט בטוח, אבל תוכלי להתקשר לנציג שירות לברר

    • ביטוח חובה ומקיף
      עו"ד גיל קראוס | 23/03/2010 14:58

      אפרת שלום, אינני מכיר את התוכנית הספציפית עליה את מדברת, אבל לא הבנתי את עניין ביטוח החובה - ביטוח חובה נועד בפני פגיעת נזקי גוף ואין שייכות לצד ג' בביטוח חובה. נזקי רכוש לרכב נכללים במסגרת פוליסת מקיף ו/או צד ג'. אם חברת הביטוח אומרת שיש כיסוי מלא - חובה ומקיף שכולל צד ג', אז לא אמורה להיות שום בעיה.