צד ג' לנגרר

  • צד ג' לנגרר
    שרון | 11/03/2010 11:48

    רציתי לברר מה מכסה צד ג' לנגרר? ומה קורה במקרה של תאונה בה הנגרר נגרר ע"י רכב ופוגע בצד ג', האם האחריות מתחלקת חצי חצי על הרכב ועל הנגרר או שמע זה נעשה אחרת?

    • צד ג' לנגרר
      עו"ד גיל קראוס | 11/03/2010 16:11

      שרון שלום, אינני מכיר את הביטוח הספציפי שאתה מדבר עליו ומה כוונתו במסגרת הפוליסה. כעיקרון, ביטוח צד ג' אמור לכסות נזקים שייגרמו לצד שלישי ולכן הכוונה היא שהביטוח מכסה נזקים שהנגרר יגרום לרכבים אחרים.

      • המשך שאלה- צד ג' לנגרר
        שרון | 21/03/2010 14:05

        גיל, תודה על התיחסותך המהירה. אבהיר את שאלתי, נגרר כשמו כן הוא , הוא נגרר ע"י רכב הנהוג ע"י נהג. במקרה של תאונה, כאשר צד ג' נפגע ע"י אותו נגרר, באה חברת הביטוח המבטחת את הנגרר וטוענת כי האחריות הינה של הנהג ברכב שעליו מחובר הנגרר ולכן עלי לתבוע את הביטוח של הרכב. החברה שמבטחת את הרכב טוענת שעלי לפנות לנגרר, או לחילופין חברה אחרת טוענת שהאחריות מתחלקת חצי חצי, מה הדין?? האם קימים תקדימים לנושא?