שלום.

  • אישור על העדר תביעות לרכב
    מאיר | 06/03/2010 10:09

    עד לאחרונה החזקתי ברכב ליסינג ולא חידשתי את ההסכם . במקביל יש לי רכב מהעבודה וקיבלתי אישור על העדר תביעות לשלוש שנים .האם אני מחוייב להודיע לחב' הביטוח על תביעה שהייתה לי ברכב מהחברה הקודמת . קיבלתי הצעה ממס' סוכנים שאמרו לי " אין לך שום סיבה לדאגה יש ברשותך אישור ,אף אחד לא ביקש שתביא אישורים על מס' רכבים שהיו ברשותך " מה החוק אומר וכיצד לנהוג במקרה זה . תודה

    • שלום.
      אחד שאוהב לעזור | 06/03/2010 12:50

      הייתי ממליץ לך לכסות את עצמך ב100 אחוז. עדיף שתספר את האמת על ההתחלה ותחסוך לעצמך אי נעימות למקרה שיתגלה שאכן היו לך תביעות. בכל מקרה. גם הסוכנים שלך צודקים, מבקשים ממך להביא אישור העדר תביעות על פי תעודת זהות, ברגע שאתה מביא להם אישור העדר תביעות מחברה מסויימת ובה רשום שאין לך תביעות, הסיכוי שהם יגלו שהייתה לך תביעה בחברה אחרת הוא קטן, אבל עדיין קיים.