ביטוח אירוע

  • ביטוח אירוע תחרות מחשבים
    נדב | 10/02/2010 16:48

    אני עורך אירוע תחרות משחקי מחשב.האירוע יתקיים באולם ספורט קהילתי של עיריית חיפה בקריית חיים.האירוע יתקיים בשיתוף תיכון עירוני מקיף קרית חיים אשר יגייס שם כספים עבור אירועי יב'. בנוסף אני גובה דמי כניסה והשתתפות בתחרות.נאמר לי מגורם בית ספרי כי האולם מבוטח ע"י עיריית חיפה ביטוח צד ג'.א. אם משמעות הדבר שלא ניתן לתבוע אותי ? (למשל נער מתחשמל).ב. איזה מסמכים עליי לבקש מבית הספר\עיריית חיפה על מנת להבטיח כי הביטוח הוא באחריותם ולא יתבעו אותי ?תודה רבהנדב

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין בחיפה

    • ביטוח אירוע
      עו"ד גיל קראוס | 11/02/2010 16:45

      נדב שלום, עצם קיומו של ביטוח אינו גורע בהכרח מאחריותך. יכול להיווצר מצב למשל שחס וחלילה נגרם נזק לנער עקב רשלנות מצידך ואז חברת הביטוח יכולה לשלם פיצוי לנער ולחזור אליך בתביעה בגין הסכומים שהיא שילמה. עליך להכניס סעיף בפוליסה שאומר שהביטוח מכסה גם אותך ושחברת הביטוח לא יכולה לחזור אליך בתביעות.

      • ביטוח לאירוע משחקי מחשב
        נדב | 11/02/2010 17:06

        תודה על התשובה גיל.אשמח לדעת אצל איזה חברת ביטוח ניתן לבטח אירוע שכזה ליום אחד.תודה רבה

        • ביטוח אירוע
          עו"ד גיל קראוס | 11/02/2010 19:00

          עליך לפנות לחברות ביטוח או לסוכנות ולברר נקודה זו אצלן.