ערעור על בית המשפט לתביעות קטנות

  • תביעות קטנות בעקבות ת.ד
    אסי | 21/12/2009 19:24

    יש אפשרות עירעור על החלטת השופט בתביעות קטנות.. אם כן מה עושים?

    • ערעור על בית המשפט לתביעות קטנות
      עו"ד גיל קראוס | 22/12/2009 17:38

      אסי ערב טוב, על פסק דין של בית המשפט לתביעות קטנות אין זכות ערעור מוקנית אלא צריך להגיש בקשת רשות ערעור. הבקשה מוגשת לבית המשפט המחוזי שבתחומו נמצא אותו בית משפט לתביעות קטנות שנתן את פסק הדין.

      • רשות בפסק דין עצמו
        עינת | 22/12/2009 20:56

        שים לב, ייתכן שהשופט נתן לך אפשרות/רשות לערער כבר בתוך פסק דינו

      • הגשת עירעור לפזק דין תביעות קטנות
        שרון | 14/04/2010 11:52

        שלום רב,קיבלנו פסיק דין לתביעה שהגשנו לבית המשפט לתביעות קטנות שבחיפה. זכינו בסכום קטן בהרבה ממה שתבענו ואנו מעוניינים להגיש עירעור.אבל הזמן דוחק ובית המשפט לתביעות קטנות חזר אלינו בתשובה להגשת העירעור, שתפקידו בעיניין זה הסתיים ושאת הבקשה לעירעור צריך להגיש בבית המשפט המחוזי.אבל הטלפון היחיד שיש לנו הוא 02-6593333 ושם תפוס כל הזמן.למי או לאן בדיוק יש לפנות כדי לקבל את אישור הגשת העירעור והגשת העירעור עצמו?תודה רבהשרון