מסירת פרטים ללא הודאה

  • מסירת פרטי ביטוח
    שמגר | 18/12/2009 09:44

    אדם הטוען שריכבי פגע בו, שלח לי באמצעות חברת הביטוח שלו דרישה להמצאת פרטי חברת הביטוח שלי, וכמו כן להודיע לחברת הביטוח שלי על אודות התאונה. האם במסירת פרטים אלו יהיה, הלכה למעשה, משום הודאה?

    • מסירת פרטים ללא הודאה
      עו"ד יקי רנד | 20/12/2009 10:17

      במידה ואתה מכחיש התאונה, עליך למסור פרטים לחב' הביטוח, בציינך כי אינך מכיר באירוע תאונתי בו היית מעורב עם הרכב הנטען. הכחשה מפורשת של מעורבתך בתאונה, אין בה ולו שמץ הודאה.