2 תביעות

  • 2 תביעות האם זה אפשרי
    איציק | 13/12/2009 19:23

    נפלתי והוכר לי נכות10 אחוז בביטוח לאומי. האם ניתן להגיש תביעה לחברת הביטוח על סמך הפוליסה תאונות אישיות שיש לי וגם תביעה נגד הקניון על רשלנות (רצפה רטובה) למרות שזה אותו מקרה.האם במקרה של הפוליסה אני צריך חוות עת רפואית.מה ההבדל בין התביעות

    • 2 תביעות
      שאול | 13/12/2009 23:46

      אין כל קשר בין התביעה כנגד הקניון ( נזיקית) לבין התביעה ע"פ הפוליסה לביטוח תאונות אישיות. שתיהן עילות שונות, זו רשלנות וזו תביעה על פגיעה, בפוליסה וולונטרית לביטוח גוף. אכן אתה יכול לתבוע ע"פ שתי הנושאים לעיל. שים לב לתקופת ההתיישנות השונה בין התביעה הנזיקית ( 7 שנים ) לבין ההתיישנות בפוליסה תאונות אישיות ( 3 שנים ). תוודא שאתה לא מפספס את ההתיישנות ע"פ הפוליסה לביטוח תאונות אישיות