תביעה נגד בית הדין הצבאי

  • נא תשובה בהקדם
    מיה | 30/08/2009 10:44

    לפני חודשיים התלוותה אחותי ( קטינה) לאבא שלי לבית הדין הצבאי בחיפה שם היא נפלה כי החליקה נפלה ושברה את היד. כעת אנו מעוניינים לפנות לחברת הביטוח ( אני עו"S מתחילה) שיאלתי מי מבטח בתי דין צבאיים? ואם מישהו יודע מהי כתובת בית הדין הצבאי בחיפה ומה המסמכים הרלוננטיים חוץ מתעודת חדר מיון

    • תביעה נגד בית הדין הצבאי
      עו"ד יקי רנד | 31/08/2009 09:06

      עלייך להוכיח כי קיימת חבות נזיקית מצד בית הדין הצבאי, בכך שלא נקט אמצעי זהירות מתאימים לשמירה על בטחונם של הבאים בשעריו, ומפרטי השאלה לא ברור מהן נסיבות הנפילה לאשורן. בהחלט יש מקום לברר קיומו של גורם ביטוחי, ככל שישנו כזה, ולשם כך עליך לפנות במכתב לבית הדין הצבאי, להציג את המקרה, ובין היתר לברר נושא זה. לצורך גיבוש התביעה, עלייך להוכיח את נסיבות המקרה, באמצעות עדים, ואם אפשר גם באמצעות תמונות של מקום הנפילה. עלייך לשמור ולתעד כל מסמך רפואי של הנפגעת, לרבות תעודת חדר מיון, מסמכים רפואיים נוספים, וגם לצלם את איזור הפגיעה בגוף.