העדרות הנתבע מהדיון

  • מס' שאלות לעו"ד
    משה | 18/08/2009 23:29

    בתביעות קטנות ,תאונת דרכים ,יש נתבע והצטרפה חב' הביטוח שלו כנתבע נוסף,אם הנתבע לא מופיע לדיון (והוא שהיה בתאונה )האם עו"ד חב' הביטוח יכול לייצגו למרות שלא היה בארוע ?האם זה חוקי? כי אני כתובע לא עו"ד. 2- האם אני כתובע יכול להתנגד לעדות העו"ד כי הוא מסתמך על עדות שמיעה בלבד (שהיא שקרית) ואיך אני עושה זאת ? ומה ההשלכות של צעד כזה ? האם עושים משפט ומחייבים את הנתבע להופיע ? ומה עם זה שאני מחכה הרבה זמן למשפט ? הנתבע לא יכול לשקר ומפחד בית המשפט לא מופיע לדיון ,אין את מי להאשים בשקר. תודה מראש.

    • העדרות הנתבע מהדיון
      עו"ד יקי רנד | 21/08/2009 10:46

      נציג חב' הביטוח לא יכול להעיד במקומו של נהג הרכב, מבוטח חברתו, וכל שיכול הוא לעשות, לחקור אותך כתובע, ולנסות להפריך גרסתך. משמעות העדרותו של הנתבע, הנה כי גרסתו לדרך התרחשות התאונה, איננה ניתנת להוכחה, וכל שנותר לך הוא לעמוד מאחורי גרסתך בתוקף ולהוכיחה.

      • תודה רבה מאד !  לת
        משה | 21/08/2009 15:04