רשלנות של סוכן ביטוח

  • פשלה של סוכן ביטוח חיים
    אבי | 04/08/2009 23:54

    שלום, העברנו לו תיקים של ביטוח חיים של בעלי ואנוכי, כעבור כמה חודשים הציע סוכן שהביטוח חיים שלנו הן לא טובים לעתיד, ויש לו ביטוח יותר משופר, הסכמנו אך בעלי טוען שלא יכול לשלם 4 ביטוחים, הסוכן הציע להקפיא את הישנים, ולפתוח חדשים. וזה היה לפני כ-6 שנים, סמכנו עליו. למרות ההורדות קבע, שרשום 3 פעמים על הראל, כל הזמן שאלנו מה זה, ההוא הרגיע ואמר שהכל בסדר. בסוף התברר את הפשלה שעשה, יש לי 2 ביטוחים פעילים ולעומת בעלי 2 לא פעילים, כשלמעשה היה צריך כל אחד יש ביטוח ולא ההיפך. ממש רתחנו, וההוא הסוכן התחמק, וטען שלא הוא אחראי במה שקורה לתיקים באם הוקפא או לא...השאלה האם ניתן לתקן או לתבוע אותו על ההפסד הזמן היקר שעבר על בעלי...בלי ביטוח. תודה

    • רשלנות של סוכן ביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 06/08/2009 13:21

      אבי צהריים טובים, על מנת להשיב לך יש לשמוע את מלוא הנסיבות ולעיין במסמכים הרלוונטיים. במידה ואכן ניתן להוכיח שסוכן הביטוח התרשל ולא ביצע את מה שביקשתם ולמעשה פגע בכם, ניתן להגיש נגדו תביעה על כל אותן פרמיות ששילמתם לחינם במהלך השנים.