התיישנות על תביעת ביטוח

  • פנסיית נכות
    גאיה | 04/08/2009 08:19

    היי, אני עובדת באותו מקום עבודה כבר 12 שנה, ומבוטחת במבטחים החדשה. נמצאה אצלי מחלת טרשת נפוצה, בשלהי שנות 2000. ואני סובלת מהתקפים ואישפוזים חוזרים ונשנים, הרופאים דרשו ממני, בשנת 2003, לרדת לחצי משרה. רק לאחרונה גיליתי שמגיעה לי השלמה למשכורת ממבטחים. האם יש התיישנות למרות שאני עדיין סובלת מהמחלה ומהתקפים? האם ניתן לקבל את הפיצויים, אם בכלל, רטרואקטיבית? כיצד לפנות לחברת הביטוח? תודה מראש.

    • התיישנות על תביעת ביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 04/08/2009 16:31

      גאיה שלום, בעיקרון, בפוליסות נכות ההתיישנות היא 3 שנים מיום האירוע - בדרך כלל התפרצות המחלה. יחד עם זאת, ישנם כל מיני חריגים ומקרים שונים שבהם ההתיישנות נספרת ממועדים אחרים. אני מציע כי תתיעצי בעניין עם עורך דין בתחום הביטוח.

      • תודה  לת
        גאיה | 05/08/2009 20:18