כוויה מכוס תה

  • כוויה במהלך סדנא בבנק הפועלים
    מרק | 03/08/2009 09:52

    במהלך סדנא לניהול פיננסי שהיתקיימה בבנק הפועלים בהפסקה נשפכה כוס תה (נדחפתי על ידי מישתתף אחר )רותחת על כף יד ימין וגרמה לכוויה קשה אשר הגלידה לאחר כחודש כרגע נותרה צלקת בלבד מהם זכויותי לתביעה והכרה בנזקיי מהו הסימוכין המישפטי ואו פסקי דין דומים בתודה

    • כוויה מכוס תה
      עו"ד גיל קראוס | 04/08/2009 16:27

      מרק שלום, ראשית, אם נכחת במקום במסגרת עבודתך, הרי שאפשר וניתן להכיר באירוע כתאונת עבודה ולקבל מהמוסד לביטוח לאומי את הזכויות העומדות לך. לעניין תביעת נזיקין, הרי שעליך להוכיח רשלנות מצד הגורמים האחראים במקום. מנסיבות השאלה לא ברור היכן בדיוק הייתה כוס התה ואיך היא הגיעה לשם.

      • כוויה מכוס תה
        מרק | 04/08/2009 16:45

        לעו"ד גיל קראוס שלום לשאלתך איני עובד הבנק אלא לקוח הבנק והוזמנתי לסדנא ללקוחות הבנק . בצד הונח שולחן כיבוד ועליו מיחם מים רותחים בצפיפות והדחיפות שהיו בהפסקה נדחפתי בעת מזיגת מים רותחים וניכוותי בידי .עתה חברת הביטוח אינה מכירה בי וטוענת כי אני ברשלנות גרמתי למים להישפך על ידי חשוב לי להבין כיצד החוק מיתייחס לאירוע זה ומה חבותו של הבנק והכיסוי הביטוחי בתודה

        • כוויה במהלך סדנא בבנק
          עו"ד גיל קראוס | 04/08/2009 18:45

          אם אתה הוא זה שמזג את המים, נראה לי כי הטענה שלך בעייתית. רק אם תצליח להוכיח שהבנק הכניס יותר מדי אנשים לחדר וגרם לצפיפות יוצאת דופן או התנהל באופן רשלני בצורה אחרת, תוכל לתבוע את הבנק

          • כוויה במהלך סדנא בבנק
            מרק | 05/08/2009 09:29

            לעו"ד גיל קראוס שלום היכן אוכל למצוא את תקנות החוק העונות למקרה שלי ופסקי דין תקדימיים בתודה מרק