ביטוח חובה כפול

  • תביעה נגד ביטוח 90000000
    אתי ביטון | 29/07/2009 14:17

    היי לפני כחצי שנה התקשרתי לחברת הביטוח 9 מליון ושאלתי כמה עולה ביטוח חובה וכמה עולה מקיף?, נציג השירות אמר לי את שמו והחל לומר מחיירם ושאל אותי איך אני משלמת , אמרתי לו בשיחה שאני רוצה לעשות רק ביטוח מקיף כי בחברת הביטוח שרביט יש לי יותר זול , אז הוא אמר לי בואי אני רק ישלח לך את הפוליסה .לא ידעתי למה התכווון הנציג , אבל עכשיו שקיבלתי מכתב אחרי כמה חודשים הבנתי בדיוק למה הוא עשה את זה.יש לי ביטוח חובה בשירביט ומקיף ב9 מליון , אבל בגלל שהנציג שירות שלחה לי את הפוליסה אני צרחכה לשלם עוד פעם על החובה , התקשרתי אליהם זועמת ונורא מרומה כי לא הבנתי למה אני צריכה 2 פוליסות שיש לי כבר ביטוח במקום אחר אז הם אמרו לי לשאני צריכה לשלם קנס ע"ס 900 ש"ח ???? למה ??? שהרי יש לי ביטוח בשירביט על אותם תאריכים ורק ביטוח חובה אצלהם. האם מותר להם לעשות לי דבר כזה ??? אני ממש מרגישה מרומה ." ואשמה שאולי ניסתי לצאת בזול אך הזול בעצם עולה ביוקר" אנא תשובתכם בהקדם תודהההה

    • ביטוח חובה כפול
      עו"ד גיל קראוס | 29/07/2009 17:22

      אתי שלום, מן הנסיבות שאותן את מתארת, אכן ההתנהלות איננה ברורה. אם הבהרת לאותו סוכן שאינך מעוניינת בביטוח חובה, אז וודאי כי אינך צריכה לשלם לחברת הביטוח דבר. מאחר וחלק משיחות הטלפון בחברת הביטוח מוקלטות, נסי לבקש לקבל את ההקלטה של השיחה שלך ולבחון מה בדיוק סוכם ביניכם.