אובדן כושר ופנסיה

  • בוטחתי בהראל ביטוח קולקטיבי עובדי מדינה הגשתי
    אוטו | 26/07/2009 23:50

    תביעה לאי כושר עבודה מאחר והאירוע הייה כשעדיין עבדתי אין להם שום בעייה של תקפות הביטוח ומשום מה עבר חצי שנה ויותר והם אפילו לא חולמים לדחות או לאשר התביעה ,על פניו ניראה לי שהם מנסים לשחק על זמן כדי לא לשלם לי כל שיחות הטלפון של רעייתי לא היעילו לזרז ואו שיכתבו מאשרים או לא מאשרים ,הפוליסה כל כך פשוטה עד לדמע אני ממש לא מבין אותם אני די מתקשה בדיבור ואישתי היא זו שיוצרת את הקשר הטלפוני איתם מה עלי עוד לעשות כדי שהם יתייחסו בכלל אגב אני בפנסית נכות מתחילת השנה הזו ואני בן 64 איזה סעד יכול לעמוד לי בעת צרה שכזו ידוע שבגילי כל פרוטה יכולה להועיל

    • אובדן כושר ופנסיה
      עו"ד יקי רנד | 27/07/2009 10:01

      קיימת אי בהירות כלשהי בשאלתך. אתה טוען כי אתה בפנסית נכות מתחילת השנה, וכי מקרה הביטוח אשר הוביל לאובדן כושר העבודה ארע לפני חצי שנה. האם יש להסיק כי יצאת לפנסית נכות בעטיו של המקרה הביטוחי הנ"ל? במידה וכן, יש לבדוק ע"פ תנאי הפוליסה הקולקטיבית, האם אתה זכאי לתגמולי ביטוח בגין אובדן כושר עבודה במקביל לקבלת דמי הפנסיה, או שמא קיימת מניעות כלשהי. בכל מקרה, אין כל הצדקה לחוסר התיחסות מצד חב' הביטוח אשר מחויבת ע"פ דין, להשיב לך, תהא תשובתה אשר תהא. אני ממליץ לך לפנות בכתב לחב' הביטוח, ובמידת הצורך להיעזר באיש מקצוע, אשר יסייע לך במימוש זכויותיך.

      • אובדן כושר עבודה קיבלתי פנסית נכות בהתאם לשנות
        אוטו | 12/08/2009 17:01

        הצבירה שלי במקפת הוותיקה ,אין לזה שום קשר לאי כושר עבודה גפ ע"פ תנאי הפוליסה הקולקטיבית בין הקרן הפנסיה הראשית לבין התביעה הנוכחית

        • תשובה סופית באשר לדחיה או אי הדחיה טרם קיבלתי  לת
          אוטו | 12/08/2009 17:02