פגיעה בהולכת רגל

  • תאונת דרכים-דחוף
    מיכל | 21/07/2009 15:54

    בחודש מרץ השנה פגעתי באשה שלא עברה במעבר חצייה ועברה פתאם לפני המכונית שלי{מעולם לא קרתה לי תאונה תודה לאל}והאשה קיבלה מכה ברגל וקמה והצעתי לה ולבתה לקחת אותה למיון אך היא סירבה ניסיתי להתעקש והיא לא רצתה בתה רופאה והיא אמרה שתראה עד למחרת ותחליט מסרתי את כל הפרטים שלי כמובן ומאז האשה לא התקשרה ,בינתיים שאלתי את סוכן הביטוח מה עליי לעשות האם לגשת למשטרה שכן אין לי שום מושג מה עושים והוא אמר שלא לעשות דבר ואם ירצו ייפנו לביטוח,היום חודש יולי התקשר מישהו מהמשטרה וביקש פרטים והפניתי אותו לסוכן שלי ,מה עליי לעשות?האם אני צריכה לפנות למשטרה אני לא אשמה במקרה אז אין לי ממה לחשוש רק לדעת מה הכי נכון לעשות?בדיעבד אני מצטערת שלא ביקשתי פרטים מנהג מונית שראה את המקרה וראה שהיא התפרצה לכביש,לא חשוב אני רק רוצה לדעת מה עליי לעשות?אודה לכם על תשובתכם המהירה

    • פגיעה בהולכת רגל
      עו"ד גיל קראוס | 21/07/2009 18:56

      מיכל ערב טוב, כעיקרון, בגין כל תאונה שנגרמו בה נזקי גוף, נפתח תיק משטרה. אם יפנו אלייך מהמשטרה, אז את חייבת להגיע לתשאול ותפרטי את נסיבות התאונה ותטעני שהיא אשמה. אם תוכלי לאתר עדים שיתמכו בגרסתך - מה טוב. לאחר השלמת החקירה, תחליט המשטרה האם להגיש כתב אישום נגדך בעבירת תעבורה או לא.