סוכן הביטוח

  • מעבר מסוכן לסוכן- דחוף ביותר!!!
    שרה | 16/06/2009 11:27

    במקום עבודתי יש לי ביטוח מנהלים. אני לא מרוצה מהסוכן ביטוח של החברה ומעוניינת לעבור סוכן ביטוח למישהו שאני מכירה. המעסיק שלי לא מוכן לשמוע על כך ולא מאפשר לי לעשות את זה. מה עושים? האם יש איזשהו מקום בחוק שמחייב את המעסיק שלי לעבור סוכן ביטוח או שאני "קבורה" עם מישהו שאני לא מרוצה ממנו? תודה על העזרה.

    • סוכן הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2009 18:32

      שרה ערב טוב, מאחר ומדובר בפוליסה שלך למעשה, את רשאית לבחור את סוכן הביטוח איתו תרצי לעבוד.

      • מעבר מסוכן לסוכן
        שרה | 17/06/2009 09:26

        תודה על התשובה המהירה אבל המעסיק שלי מבקש שאני אפנה אותו לחוק שקובע שאני יכולה לבחור את הסוכן שלי. האם תוכל, בבקשה, להפנות אותי למקור של זה?