לגיל לעניין ההצפה

  • רשלנות של האינסטלטור של חברת הביטוח
    אורן | 11/06/2009 14:28

    לפני שנה היה אצלי נזילה, חברת הביטוח שלך אינסלטור לבדוק, בדק אמר שהוא לא מוצא את המקור וזה כנראה מהגשם, סידרתי סיידתי, השנה שוב מים ונזילה, שלחה חברת הביטוח בן אדם, אמר יש לך נזילה בצינור. האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח על רשלנות בגין הטיפול הקלוקל שניתן בשנה שעברה? מה גם שבשיחת טלפון חברת הביטוח אמרה שהאדם שהיא שלחה היה כנראה קצת לא משהו ולכן הם כבר לא עובדים איתו. אשמח לדעת מה עושים או לקבל הפניה לפסק דין אם מקרה דומה. תודה.

    • לגיל לעניין ההצפה
      עו"ד נטלי לוין | 13/06/2009 10:52

      גיל שלום רב. לעניין ההצפה ורשלנותה של חברת הביטוח בתיקון הנזילה יש צורך להוכיח את הקש"ס בין המעשה לתוצאה .במידה ותביא הוכחה לעניין (תצהיר לדוגמה של האינסטלטור שתומך בטענותייך)תוכל לתבוע את חב' הביטוח.לעניין האחריות שלטענתך אמרו שהאינסטלטור לא משהוא .תוכל להצהיר על כך ובמידה והדבר מוקלט ניתן בשלב מאוחר יותר לבקש את ההקלטה.