דמי ביטוח

  • הפרשת דמי ביטוח במהלך חופשת הלידה
    רינת | 21/05/2009 11:22

    שלום, אני מקווה שכאן המקום לשאלתי, עבדתי במקום עבודה במשך שלוש וחצי שנים, ברשותי ביטוח מנהלים , במהלך חופשת הלידה לא הופרשו מצד מעסיקי דמי הביטוח לקופת הגמל, אני התפטרתי מיד לאחר חופשת הלידה וכשביקשתי פיצויים, התברר העניין הנ"ל- כעת נדרשתי גם אני לשלם את חובי לקופה. ככה זה? לפני ארבע שנים הייתי באותו מצב ולא זכור לי שהצטרכתי לשלם משהו, אולי זה תלוי במה שכתוב בפוליסה? בברכה, רינת.

    • דמי ביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 21/05/2009 17:58

      רינת שלום, בדרך כלל, המעביד ממשיך להפריש את חלקו כפי שהוא מפריש כל העת גם במהלך תקופת חופשת הלידה ואילו את אמורה להמשיך ולהפריש את החלק שלך במהלך אותה תקופה.