עבר תאונתי

  • מידע על תאונה ברכב מחברת הביטוח
    יריב | 16/04/2009 16:29

    אני אחרי טוטלוס ברכב יד 3. חברת הביטוח רוצה להוריד 20% מערך הרכב בשל אבדן להלכה 54% מהיד ה1!. אני לא ידעתי על זה כלל אלא רק על נזק בערך 6%. האם חברת הביטוח מחוייבת לעדכן את קונה הרכב על תאונה ברכב??? מה האפשרויות שעומדות בפני מול הביטוח?

    • עבר תאונתי
      עו"ד יקי רנד | 21/04/2009 12:43

      אין זה מתפקידה של חב' הביטוח לבדוק עברו התאונתי של הרכב, בבואה לקבל מבוטח פוטנציאלי בפוליסת רכב. לדידי, במידה והקונה הטעה אותך ו/או הסתיר ממך מידע בדבר עברו של התאונתי הרכב, אזי, יתכן וקיימת לך עילת תביעה כנגדו.