תאונה מיום 28.9.03

  • תאונה מיום 28/9/03 מבקשת עזרה דחופה
    אדל | 23/03/2009 21:28

    בס"ד. שלום וברכה בתאריך הנ"ל אירעה לי תאונה כרגיל כמו שצריך הודעתי לסוכן ביטוח שלי על התאונה וזהו. היום שנת 09 הגיע אליי הוצאה לפועל על התאונה מתברר שכנראה מתברר והיות שכמה זמן לפני הצאונה החלפתי את הרכב לרכב אחר וכנראה הוא שהוסכן או שהביטוח לא הקלידו במחשב את ההחלפה וביצעו הכל מענין שבוע אחרי התאונה רק היום שהגיעה אליי הפוליסה שהסוכן הדפיס לי גיליתי כמה פוליסות ל 2 רכבים ופוליסות חלקם מבוטלות לא הבנתי כל כך בכל אופן מה עליי לעשות אני שילמתי ביטוח למה אני צריכה לשאת את האחריות של הסוכן או הביטוח שלא הקלידו בזמן, האם אני יכולה להותיא תדפיס מבנק על שנת 03 ואיך אני יכולה למצוא הוכחות חוץ מאשר לקוות שהשופט יעזור לי. מחכה לעזרתכם ולעצתכם הדחופה

    • תאונה מיום 28.9.03
      | עו"ד יקי רנד | 25/03/2009 11:27

      שאלתך אינה ברורה דיה. נא נסי להסביר שאלתך כהלכה, או נסי לפנות למסלול הייעוץ האישי.