נהג צעיר בפוליסה

  • ביטוח נהג צעיר
    אבי | 10/02/2009 14:19

    עשיתי ביטוח מקיף+חובה בביטוח ישיר וביקשתי להוסיף גם נהג צעיר לביטוח כי גם אחותי וגם אחי הם נהגים צעירים,אני מעל 24. וקיבלתי את הפוליסה ובדקתי שרשום ברשאיים לנהוג:אני נהג עיקרי והנהג הצעיר ביותר-מין:זכר מעל גיל 20 ובעל וותק מינימל של 3 שנים רישיון נהיגה. עשכיו אני לא מבין למה רשום מין-זכר ולא רשום כל נהג או כל מין כי אני אמרתי לסוכנת בטלפון שגם אחותי נוהגת ובכלל אנשים שאני לא יודע אולי בעתיד הם כן יצטרכו במקרה מסוים לנהוג ברכב כמובן מבחינת הגיל והוותק. התקשרתי לביטוח ישיר ושאלתי אותם למה רשום הנהג הצעיר ביותר-ממין:זכר, נאמר לי שרושמים זכר כי אם נהג זכר הם יותר מחמירים ושאין לי מה לדאוג גם אחותי יכולה לנהוג . ומה שמוזר זה שבחוברת של הפוליסה (המפרט) רשום לי שהרשאיים לנהוג ברכב הוא כל נהג בעל רישיון בר תוקף בישראל שראשי לנהוג ברכב דלעיל וכמובן שגילו הוא מעל 20 שנה ובעל 3 שנים וותק בנהיגה ופה באמת לא רשום מין ולא כלום. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה מראש.

    • נהג צעיר בפוליסה
      עו"ד גיא כהן | 16/02/2009 08:02

      אבי שלום. אין משמעות למה שרשום בחוברת בהקשר שלך. עלייך לדרוש שמה שרשום ברשימה המודפסת ישקף את המצב לאמיתו. בהצלחה.