כיסוי ביטוחי לניתוח

  • סירוב הביטוח
    קמיליה | 04/02/2009 08:39

    בוקר טוב, סבתי עברה "ניתוח בברך הכולל השתלת פיקה". הביטוח מסרב לשלם את חלקו בניתוח כי לטענתו זה ניתוח שאינו מציל חיים ואינו עונה על הגדרות הפוליסה של המונח השתלה (למרות 2 חו"ד רפואיות של רופאים מובילים). חברת הביטוח אף הגדילה לעשות ושלחה לה מכתב שתחתום על העדר תביעות כנגד הביטוח כאשר כותרת המכתב "מיזוג בין חברות הביטוח". א. האם יש מקום להתעקש מולם? ב. לשכור עו"ד ? בברכה

    • כיסוי ביטוחי לניתוח
      | עו"ד יקי רנד | 15/02/2009 18:33

      לצורך תשובה מקיפה, יש להידרש לתנאי הפוליסה הרלוונטיים באשר להגדרת הכיסוי הביטוחי הנוגע לניתוח של סבתך. ניתן לומר, כי במידה וקיימות חוו"ד רפואיות התומכות בדרישתכם לכיסוי ביטוחי, אזי, אכן יש להתעקש מול חב' הביטוח. מניסיוני, לעתים חב' הביטוח מתנערת ממתן כיסוי ללא הצדקה. נסי להיעזר במסלול היעוץ האישי לצורך טיפול מקיף.