פדיון פוליסה.

  • פוליסת ביטוח שנפדתה לפני 7 שנים לא ידוע מיפדה אותה
    דוד.א | 03/02/2009 22:46

    פוטרתי מהעבודה ורציתי לבדוק פוליסה בביטוח מנהלים מהעבודה הקודמת לפני כ 14 שנים . נאמר לי שהפוליסה נפדתה בשנת 2000 חברת הביטוח טוענת שעברו מעל 7 שנים ואין באפשרות הבנק לברר מי פדה את הצ'ק לחברת הביטוח אין שום מיסמך לבקשה לפדיון הפוליסה בדפי חשבון הבנק שלי לפי התאריך שנתנו לי לא בוצעה שום הפקדה של הצ'ק. האים מישהוא יודע את החוקים לגבי ענין כזה או להמליץ על עורך דין שיודע לטפל בעינינים כאלה תודה

    • פדיון פוליסה.
      עו"ד גיא כהן | 05/02/2009 09:46

      שלום דוד. מקרה מעניין ויצא לי להיתקל בדומים לו במשרדי. תוכל לפנות לייעוץ אישי לקבלת פרטים ועזרה נוספת.