השתתפות קופ"ח

  • לאומית- מגן זהב. אני ובני משפחתי מבוטחים
    איילה | 29/01/2009 17:20

    בקופ"ח לאומית בביטוח מגן זהב. בעוד מספר ימים בני עומד לעבור ניתוח. פניתי לקופ"ח לאומית ובקשתי לדעת מה ההשתתפות, שכן הניתוח עולה לי 17,000 ש"ח, אז הם אמרו לי שהשתתפות הקופה עומדת ע"ס 4,000 ש"ח. קראתי את החוברת שהיא כביכות נוסח חוזה הביטוח משלים זהב, ונדהמתי לגלות שהחוזה ממש חסר/שותק לגבי סכומי ההשתתפות של הקופה. מה עלי לעשות אני נואשת, בני חייב לעבור את הניתוח ו אין לנו את הכסף. הגם, שלא יכול להיות שכל השנים נישא בעלויות ביטוח משלים זהב, וכשאנו אמורים לממש את זכותינו להשתתפות הקופה בניתוח חיוי ודחוף, יגידו לנו שההשתתפות של הקופה עומדת על פחות מ-25% מהעלות.

    • השתתפות קופ"ח
      עו"ד גיא כהן | 05/02/2009 09:42

      שלום רב זכותך להבין מהיכן נלקח הסכום אותו מוכנה לשלם הקופה. כל טעות בניסוח צריכה לפעול לטובתך כמבוטחת. בהצלחה.