פנסית נכות

  • כמה מותר להרוויח למי שיוצא לפנסית נכות
    גלי | 25/01/2009 20:50

    1) אם מישהו יוצא לפנסית נכות מקרן וותיקה מקבל פנסיה כאילו מה שהייה מקבל אילךו פרש בזמן אם כן מה קורה לאות אדם שהצבירה שלו לנכות היא רק 10 שנות עבודה האם הפנסיה שיקבל יהייה 75% מהשכר שמקבל עכשיו ואו מהשכר אילו פרש בזמן 2)ואם יקבל פנסית נכות נמוכה מאוד כמתואר לעיל כלומר רק צבירה של 10 שנות עבודה כמה יהייה מותר לו להשלים מבלי שיפגע ויאמרו לו אם אתה מסוגל לעבוד כך וכך זמן סימן שאתה בעצם יכול לעבוד והכל יבוטל לו

    • פנסית נכות
      עו"ד גיא כהן | 26/01/2009 08:12

      שלום גלי. לא הצלחתי להבין את שאלתך. אני מציע כי תפני לייעוץ אישי, פניה שמתאימה יותר לשאלות מורכבות.