קרנות פנסיה שונות

  • קרן פנסיה
    מאיר | 26/09/2008 13:47

    לפני חדשיים הוסבר לי במקום העבודה כי על פי התנאים החדשים של חוק ביטוח פנסיה אני חייב לבטח אתל עצמי מול חברת ביטוח שיש לה הסכם עם מקום העבודה שלי , חתמתי על קרן פנסיה אך רק לאחר מכן הבנתי שאם אשבור את החסכון לפני גיל 67 אפסדי 35אחוז מהחסכון , שאלתי היא האם ישנו סוג ביטוח שאוכל לעבור אליו שגם יחשב כביטוח פנסיה על פי החוק וגם יהיו בו תאריכים קבועים בהם אוכל לפתוח את החסכון ללא קנס . אודה מאוד על תגובה .

    • קרנות פנסיה שונות
      עו"ד גיא כהן | 02/10/2008 10:37

      שלום מאיר שאלתך הינה בעצם לגבי מגוון המוצרים שיש או אין בשוק. לשאלה כזו יש להיעזר ביועצים פנסיונים. לעזרה נוספת תוכל לנסות פניה ישירה.

      • תודה
        מאיר | 02/10/2008 21:27

        תודה על התגובה