ביטוח הדדי

  • חמי ז"ל היה מבוטח בביטוח הדדי במסגרת חברת חשמל
    חיים רייזלר | 25/09/2008 02:20

    ולאחר מותו פנתה אשתו לקבלת הסכום הנקוב בפוליסה שעמד במותו על סך 70000ש"ח,נאמר לאשתו שאינה זכאית לקבל סכום זה מאחר ונפטר בגיל 74 והביטוח הוא עד גיל 70,וזאת למרות שעד יומו האחרון שילם עבור ביטוח הדדי זה,האם המהלך של חברת חשמל חוקי ומה הם הסעדים שאתם מציעים לי על מנת שאשת המנוח תקבל את המגיע לה על פי חוק.בתודה מראש ושנה טובה.

    • ביטוח הדדי
      עו"ד גיא כהן | 26/09/2008 09:59

      שלום חיים יש לבחון את הפוליסה ואת ההסכם הקיבוצי שמסדיר את גביית דמי הביטוח. לעזרה נוספת תוכל לפנות לייעוץ אישי.