ביטוח תלמידים

  • על ביטוח תלמידים
    אמא של ליאור | 23/09/2008 14:20

    שלום וברכה בני בכיתה ג' .מדי שנה אנחנו מתבקשים לשלם עליו ביטוח תאונות אישיות בסך 43 שח לשנה .אמנם הסכום זניח ,אבל אני יודעת שתלמידים מבוטחים באופן אוטומטי על יד העיריה . האם יש מקום מצד בית הספר לדרוש את התשלום הנל ? תודה

    • ביטוח תלמידים
      | עו"ד יקי רנד | 23/09/2008 15:08

      התשובה היא חיובית. לביטוח תלמידים יש חשיבות עצומה. בתשלום הפרמיה את למעשה מבטחת בנך בפני כל תאונה אשר חלילה הוא מעורב בה, בבית הספר ומחוץ לכותלי בית הספר. הביטוח מיועד גם לילדים בגן.