אבדן כושא עבודה

  • בירור זכויות
    יוסי | 23/08/2008 13:45

    לאבא שלי יש ביטוח פרטי . במקרה של אובדן אי כושר עבודה בפוליסה מופיע סעיף שכתוצאה מתאונה במילואים לא יהיה המבוטח מסוגל לעבוד בעיסוקו הרשום בפוליסה אבא עבר תאונה בעבודה לפני כ 4 שנים לפני כ 2 תבע את חברת הביטוח ראינו שהמצב לא יחזור לקודמו {במקום הטבה ישנה רק החמרה} . אבא היה שומר + סייר בפוליסה שנעשתה בעבודה מצויין שומר , מאז שתבענו רופאי החברה בדקו את התיק הרפואי ואת אבי וקבעו שאי כושר עבודה מעל 75% כמו כן הם ישלמו מיום התאונה עד 2009 , וביקשו במידה ואבי דורש המשך לתשלום להציג עוד מסמכים מרופאים מומחים בתחום היכולת התעסוקתית מה נדרש לעשות על מנת שימשיכו לשלם ?? ומהם אותם רופאים ?? כמו כן חוות דעת רפואית שישנה משלושה רופאאים שונים שכולם טוענים שהוא אינו יכל לבצע את אותה עבודה . האם תוכל לעזור לנו עם בעיה זו ..

    • אבדן כושא עבודה
      עו"ד גיא כהן | 26/08/2008 11:45

      שלום יסי הפוליסות מהסוג הנדון הינן פוליסות בהן הזכאות ניבחנת מחדש כל העת. אם מכתב מהרופא המטפל שאומר כי מצבו הרפואי לא השתנה וכי הוא עדיין אינו כשיר לעבודה, לא מספק את חברת הביטוח, כדאי לפנות לעורך מומחה בנושא. תוכלו לנסות פניה ישירה. בהצלחה.

    • כדאי לפנות גם לרופא שיקומי
      איציק החדש | 30/08/2008 15:12

      כדאי לפנות גם לרופא שיקומי