שעבוד פוליסה

  • שיעבוד ביטוח חיים של ביטוח מנהלים לטובת משכנתא
    יוסי ק. | 14/07/2008 21:55

    כבר פניתי לפני כחודש בעניין זה . אני שכיר ויש לי ביטוח מנהלים הרשום ע"ש המעביד. אני מעוניין לשעבד את את ביטוח החיים שבביטוח לטובת משכנתא. המעביד מסכים. בהתחלה נציגי חברת הביטוח (כלל-ביטוח) טענו שזה בניגוד לחוק. אח"כ שינו גירסתם ופשוט אמרו שהם לא רוצים מבלי לציין סיבה. האם יש לי מה לעשות בנידון?

    • שעבוד פוליסה
      עו"ד גיא כהן | 15/07/2008 10:43

      שלום יוסי כפי שכבר השבתי נדמה לי לשאלתך, הרי שאין מניעה לשעבוד. אתה צריך לנסות להפעיל לחץ דרך הסוכן אולי, ולבדוק אופציה לעשות ביטוח במקום אחר. בבטוח חיים גרידא אין ייתרון להמשכיות בחברה אחת.

    • ביטוח חיים - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 10:24

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: ביטוח חיים, ראה: ביטוח חיים