ז'קט רשימה ואישור ביטוח

  • פוליסה
    מיכאל | 08/07/2008 21:53

    היי מהו ז'קט של הפוליסה?מהי רשימה?ומהו אישור קיום ביטוחים תודה.

    • ז'קט רשימה ואישור ביטוח
      עו"ד גיא כהן | 09/07/2008 07:45

      שלום מיכאל הז'קט הוא החלק החוזר על עצמו בכל הפוליסות. הוא מגיע כחוברת שלא ניתן לשנותה הרשימה הינה אישית פר מבוטח ושם רשום מה מתוך הז'קט בכיסוי וכן הסתייגויות ותוספות שונות. אישור קיום ביטוח הינו מסמך תקופתי שעל המבטח להנפיק ובו ישנם תמצית הכיסויים הביטוחיים. לעזרה נוספת תוכל לנסות פניה דחופה. כל טוב.