קרן פנסיה וביטוח מנהלים

  • השוואה בין ביטוח מנהלים לקרן פנסיה
    סרגיי | 30/06/2008 21:27

    תעזרו לי בבקשה למצוא מקור מהימן שממנו אוכל להבין את ההבדלים המהותיים בין ביטוח מנהלים לקרן פנסיה. קראתי המון מאמרים ועדיין לא הצלחתי ממש להבין את ההבדלים המשמעותיים.

    • קרן פנסיה וביטוח מנהלים
      עו"ד גיא כהן | 01/07/2008 07:56

      שלום סרגיי. ההבדלים הם כה רבים וכה מורכבים עד כי לא ניתן לסכמם בתשובה בפורום. עלייך להיוועץ בכמה סוכני ביטוח, ולבחור במי ובמה שהניח את דעתך בצורה המיטבית. חשוב להתאים את המסלול להעדפותייך האישיות.

      • קרן פנסיה וביטוח מנהלים
        סרגיי | 01/07/2008 20:34

        בכל אופן לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. התייעצתי עם הרבה סוכני ביטוח וכל אחד אומר אחרת. האם אפשר למצוא מקום שמשווה בין השניים ?

    • ביטוח מנהלים -קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 10:28

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: ביטוח מנהלים, ראה: ביטוח מנהלים