אבדן כושר עבודה

  • אובדן כושר עבודה
    ילנה | 29/05/2008 10:52

    בעלי אחרי תאונת עבודה קיבל 60 % אובדן כושר עבודה ו 44% נכות . קיצבה 1991 ש"ח בחודש. יש לו גם מקפת אישית מעבודה. 1- האם הוא זכאי גם לפנסיה מהביטוח שלו? 2- אחרי תאונה בעלי עבר לחצי משרה , האם משכורת קובעת היא משכורת חדשה ? תודה ויום טוב

    • אבדן כושר עבודה
      עו"ד גיא כהן | 02/06/2008 07:47

      שלום יילנה אני מבין שהגימלה המשולמת היא מביטוח לאומי. צריך לבדוק בתקנות קרן הפנסיה האם הם משלמים במקרה של קבלת גימלה מביטוח לאומי. אם מדובר בתאונה בעבודה ייתכן ויש מקום לתבוע את המעביד והביטוח שלו. עוד עזרה ופרטים תוכלי לנסות ולקבל באמצעות פניה דחופה. בהצלחה.