ביטוח בריאות ממלכתי בתאונת דרכים

  • בטוח בגין התייעצות לפני ניתוח
    רחל | 20/05/2008 14:13

    אדם שנפצע בתאונת דרכים ועומד בפני ניתוח לקיבוע חוליה מחוליות הצואר, האם הוא זכאי לביטוח במסגרת ביטוח הבריאות המשלים שבפוליסה שלו יש התייעצות עם רופא מומחה לפני ניתוח, או שהוא צריך לתבוע את ההחזר מחברת ביטוח הרכב שלו?

    • ביטוח בריאות ממלכתי בתאונת דרכים
      עו"ד גיא כהן | 21/05/2008 12:01

      שלום רחל חוק ביטוח בריאות קובע חובה של הקופה לממן טיפולים גם אם הם מכוסים בגדר ביטוח אחר. אני מקווה שזה עונה לשאלתך. לפרטים נוספים תוכלי לנסות פניה דחופה.

    • ביטוח בריאות - קריאה נוספת
      Shimon102 | 20/07/2008 10:35

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: ביטוח בריאות, ראי: ביטוח בריאות