אבדן כושר עבודה

  • הפרת חוזה
    עופר קדם | 25/03/2008 15:18

    אני נכה עבודה מזה כ-8 שנים,בעל 56% נכות לצמיתות בביטוח לאומי. נפצעתי בתאונת דרכים,אני סובל מפואסט טרואמה,והייתי מבוטח בביטוח תאונות אישיות וקבלתי כל התקופה קיצבה מהביטוח על סמך אובדן כושר עבודה,אציין כי מקצועי היה נהג מונית וזה המקצוע הרשום בפוליסה.עברתי וועדות כל התקופה מהביטוח שביטח אותי ,אני מטופל בבית חולים על ידי פסיכיאטר ועובדת סוציאלי, יש לי את כל הניירת הרלוונטית.משום מה קיצצו לי משמעותית את הקיצבה לפני כ 3 חודשים ללא התראה מוקדמת וללא שום סיבה מוצדקת.מה עלי לעשות?יש לי חוות דעת ממומחה שפוסלת אותי מלהמשיך לעבוד במקצועי.האם זה חוקי?אין לי איך לפרנס את משפחתי אני אבא לשניים.אין לחברות הביטוח חמלה.

    • אבדן כושר עבודה
      עו"ד גיא כהן | 30/03/2008 13:06

      שלום עופר חלה חובה על חברת ביטוח לנמט למבוטח את החלטותיה. לכן מעשה זה אינו חוקי. הדרך לתקוף החלטה זו הינה באמצעות עורך דין ותביעה משפטית. אני סבור כי בדרך של פניה דחופה באתר ניתן יהיה לעזור לך.