טסט לרכב

  • לעו"ד יוסי אברהם
    שז | 21/11/2007 21:29

    בתאריך ה- 15/10 שאלתי אותך האם נהיגה ללא רישיון לרכב (טסט) מביאה לכך שהביטוח לא יהיה בתוקף. ענית לי שלא אבל לאחרונה התברר לי, ע"י שוטר, שאכן הביטוח לא יהיה בתוקף אם אין טסט לרכב. האם אתה יכול בבקשה להבהיר את הנקודה הזאת?

    • טסט לרכב
      עו"ד יוסי אברהם | 22/11/2007 07:15

      ידידי הטוב! אני מציע שתשאל את השוטר איזה קורסים הוא קיבל בדיני ביטוח. מה לעשות - בזה אני מבין!

      • תודה, אני לפחות מקווה שאתה צודק...  לת
        שז | 24/11/2007 18:32