רשלנות מקצועית

  • רשלנות מקצועית
    זוזו | 22/08/2011 15:12

    לפני כשנתיים עשיתי משקפי ראייה, מאז התחלתי לסבול מסחרחורות וחוסר יציבות, לאחרונה נשברו לי המשקפיים והחלפתי למשקפיים הישנות. מהרגע שהחלפתי את המשקפיים עברו לי הסחרחורות. אני מניח שלא מדובר ברשלנות רפואית אלא אולי ברשלנות מקצועית. לאן אני יכול לפת על מנת לקבל ייעוץ בנושא? עלי לציין שנגרם לי נזק כספי ופגיעה משמעותית באיכות החיים כתוצאה מכך. האם ניתן לתבוע בנושא?

    • רשלנות מקצועית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 23/08/2011 10:13

      אכן אופטמטריסט איננו רופא, ואין מדובר ברשלנות רפואית, אלא מקצועית. צריך לקשור את הנזקים שלך עובדתית ומשפטית לטעות במרשם המשקפיים. בדקת אם יש אכן הבדל בין המרשמים של המשקפיים החדשים והישנים? איזה בירור עשית בשנתיים שחלפו למקור כאבי הראש? נבדקת אצל רופא עיניים? מדוע לא חזרת קודם למרשם הישן? יש המון שאלות שתצטרך להשיב עליהן, אולם הפורום הזה עוסק ברשלנות רפואית בלבד. אני מציעה לך לפנות לפורום מתאים לקבלת הדרכה על המשך ההליך. בהצלחה.