אבחון שגוי, טיפול כושל ותביעה

  • ניתוח ברך
    אליאור | 29/08/2010 19:33

    שלום. אבי קיבלמכה ברגלו לאחר התייעצותעם רופאי מחלקה אורטופדית נודעלנושהוא שבר את הברך ויש צורך לעשות ניתוח על מנת לרפא את השבר בברך לאחר הניתוח שמו לו גבס במשך שבוע לאחר בוע הרגל התנפחה וקיבלה צורה של קשת בהגעה לביה"ח התברר שלא היה צריך לשים גבס והרגל הגיעה למצב של כמעט נמק בעקבות סדרת בדיקות התברר שלא שמואתהחלקים הנכונים ברגל ולכן הוא נכנס לעוד ניתוח שבו הרכיבו פלטינות לאחר הניתוח השני הוא נכנס עוד פעמיים לחדר ניתוח על מנת לנקז דם ואף הגיע למצבשל מוות קליני רופא המחלקה אמר לאימי שהוא מצטער ושהוא עשה טעות שלא היה צריךלנתח מלכתחילה הברך הייתה מתאחה לבדה כמו כן בבדיקה אצל מס' נוסף של מומחים אובחנה אותה בעיה האם יש מקוםלתביעה בגין רשלנות?!

    • אבחון שגוי, טיפול כושל ותביעה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 02/09/2010 12:10

      על פי התיאור המופיע בשאלתך מתקיימים שלושת היסודות הדרושים על מנת להגיש תביעה: רשלנות, נזק וקשר סיבתי. אם אמנם כך הם פני הדברים הייתי ממילצה להיוועץ עם עו"ד מומחה בתביעות מסוג זה ולבחון באופן קונקרטי כדאיות הגשת תביעה.