טיפול שיניים רשלני

  • דוד
    רשלנות בטיפול שיניים | 26/07/2010 12:03

    בשנת 2006קיבלתי הצעת מחיר מכללית סמייל על טיפולי שיניים שתלים הרכבת תותבות וכ' הסכמתי להצעה והובטח לי שמשך הטיפול יהיה כשנה הושתלו לי שני שתלים בשני צידי הלסת כעבור חצי שנה נפלו השתלים והתותבת שהיתה מורכבת עליהם והצטרכו להשתיל שוב הרופא ששם את השתל קבע כי תוכנית העבודה היתה לקויה וכי היה צריך לשים שני שתלים בכל צד ע"מ שיוכלו לתפוס את התותבת מאז ועד היום אני בניתוחים וטיפולים הוצאתי הרבה כסף ובזבזתי הרבה זמן שלא לדבר על הסבל הרב שאני עובר אני רוצה לתבוע את מי עדיף את הרופא או את קופ"ח ומה האפשרויות שיש לי? תעזרו לי בבקשה

    • טיפול שיניים רשלני
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/07/2010 15:42

      בהנחה שהטיפול היה רשלני ובוצע על ידי כללית סמייל תוכל לתבוע את המרפאה וזה יכלול גם את הרופא שעבד בה. עליך להיוועץ עם עו"ד שיפנה אותך לרופא מומחה לרפואת שיניים ויחד יוכלו לייעץ לה באשר לסיכויי התביעה והיקפה.