חוות דעת רפואית

  • חוות דעת רפואית נוספת?
    דוד | 17/05/2010 05:18

    במסגרת טיפול שיניים וניתוח להרמת סינוסים פגע הרופא בעצב 5 ו -7 , יש לי חוו'ד מומחה רופא שיניים כי הפגיעה גרמה ל20 אחוזי נכות . האם בתביעה ניתן להסתפק בחוו'ד זו או שצריך גם חוו'ד נוירולוג או שרופא השיניים יכול לקבוע עקב טיפול שיניים נזק שנגרם בתחוםן הנוירולוגי?

    • חוות דעת רפואית
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 17/05/2010 10:45

      ניתן להגיש מספר חוות דעת. יחד עם זאת, העניין מייקר משמעותית את התביעה. על פניו, במקרה המתואר על ידך, לא נראה כי הנך חייב להגיש גם חוות דעת בתחום הנוירולוגי אלא אם כן הנזק בגין כך הינו אקוטי וגם אז עניין זה לשיקולך. דומני שהנך יכול להסתפק בחוות דעת מומחה לשיניים שמסתמא מבין גם בנוירולוגיה הקשורה לחלל הפה והלסת.

    • חוות דעת רפואית בגין טיפול שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 17/05/2010 12:52

      תביעות על נזק עצבי כתוצאה מטיפול שיניים הן תביעות שכיחות בבתי המשפט. אין צורך בהגשת חוות דעת נוירולוגית לאומדן הנכות כתוצאה מטיפול רפואי כזה, שכן רופא מומחה בכירורגיית פה ולסת יודע גם כן לאמוד את הנכות הנגרמת. בריאות טובה!