רשלנות רפואית

  • רשלנות רפואית - עיניים
    אסי | 02/05/2010 23:00

    שלום, במהלך שנת 2008 הבנתי שאני רואה כפול וחבריי גם הוסיפו שאני פוזל בעין ימין ביצעתי C.T במכון מור בבני ברק ולא נמצא שוב ממצא (חדרים שמורים,וארובות עיניים תקינות) מצ"ב הראיה שלי כיום עדיין לא תקין( אני מרכיב משקפיים עם פריזמות וגם יש לי צילינדרים) ולכן ביקשתי לבצע MRI בפיענוח נמצא שיש לי שבר בארובת העין הימנית לא קיבלתי שום מכה בין 2008 ל 2010 אציין שקיבלתי מכה חזקה בראש בשנת 2000!!! האם זו רשלנות של מכון מור שלא פיענחו כמו שצריך ושנתיים פשוט לא ידעתי על כך שיש לי שבר בארובת העין??? ואיך בשנת 2000 לא נמצא דבר? תודה וערב טוב אסי

    • רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 03/05/2010 09:21

      השאלה שיש לבחון במקרה שלך היא כיצד לא אובחן השבר בשנת 2000 לאחר שקיבלת את המכה החזקה בראש? האם טופלת אז? לא תקדם אותך במאום קביעת רשלנות כלפי מכון מור באבחון הCT שכן הנזק שנגרם לך, כביכול, זניח יחסית. הנזק המשמעותי הוא אי אבחון הבעיה במשך 10 שנים..