מ.מ.מ.

  • אשפוז בכפייה
    סטודנט | 28/04/2010 21:34

    אני צריך עזרה בנושא אשפוז כפוי איפה אוכל למצוא מחקרים או סקרים כמה מתאשפזים בכפייה כל שנה על הזוועה של האשפוז הכפוי בישראל

    • מ.מ.מ.
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 28/04/2010 22:02

      ראה אולי מחקרים בנושא מבוקשך באתר כנסת ישראל. מ.מ.מ. (מרכז מחקר ומידע) מבצע באופן שיטתי מחקרים בנושאים שונים העולים על סדר יומה של הכנסת וועדותיה.

      • עזרה
        סטודנט | 30/04/2010 12:50

        לצערי לא מצאתי האם יש לך עוד אופציה? אני צריך עזרה בחיפוש חומר על אישפוז כפוי כתבות מחקרים על ישראל האם מישהו יודע תוך כמנ אנשים מתאשפזים בכפייה הישראל

        • סטטיסטיקות בנושא
          יוסי אפטיין, עו"ד | 30/04/2010 13:11

          ראה סטטיסטיקות למיניהן באתר הפסיכיאטר המחוזי - משרד הבריאות תחת הלשונית נתונים סטטיסטיים: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=1&catId=98&PageId=709 ו/או באתר הלמ"ס.

          • עזרה
            סטודנט | 30/04/2010 22:50

            תודה לך מאוד יש לי רק עוד שאלה האם אשפוז כפוי אפשרי על ידי בתי חולים פרטים?או רק ציבוריים? האם יש פסקדין או חקיקה או מאמרים בנושא