מדובר באישה בת 79 לא(70) נחבלה קשה!

  • רשלנות רפואית
    גבי | 12/04/2010 12:51

    אימי בת 70 ערכה צילום רנטגן בבי"ח בלינסון. כשירדה ממיטת הצילום לא סייעו לה לרדת. לכן נפלה. בתוצאה מהנפילה נחבלה קשר בראשה, בצוואר ומכות יבשות בחלקי הגוף. עשו לה תפרים בראש, אושפזה שבוע בנוירוכירורגית עקב דימום פנימי בראש ומתאריך 1.3.10 מאושפזת בשיקום בבית רבקה. כגרע לא מסוגלת לעמוד בכוחות עצמה בעקבות הנפילה ודרושה לה עזרה צמודה (חולת סכרת). מהן זכויותיה? האם יש עילה לתביעה? נא הנחיותיכם בנושא. אודה לקבלת חוות דעת בהקדם.

    • מדובר באישה בת 79 לא(70) נחבלה קשה!  לת
      barda22 | 12/04/2010 13:02

    • מדובר ברשלנות ברורה
      ***צונזר ע"י המערכת**** | 13/04/2010 00:13

      ***תוכן ההודעה צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

      • תודה אבל ברצוני לברר
        barda22 | 13/04/2010 09:22

        תודה על התשובה אולם ברצוני לדעת מי אתם ,האם אתם נציגי אתרהפורום בברכה גבי

    • נפילה ממיטת צילום עקב רשלנות
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 15/04/2010 12:16

      המקרה שאתה מתאר בהחלט מעורר שאלות באשר להתנהלות הצוות הרפואי. הייתי מציעה לך לפנות להתייעץ עם עו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית אשר ייבחן את המקרה וייעץ באשר לסיכויי תביעה.