השאלה לא ברורה

  • חוות דעתך על רשלנות
    סופי | 24/02/2010 15:42

    שלום 14.1.10השכנה של אימי הזניקה טיפול נמרץ הקיראה התקבלה ב-19.13 בערב הטיפול נמרץ הגיעה עמעט בשבע וחצי רבע שעה אחרי, בטיפול נמרץ מכיוון שהיא נפלה מחוץ לדלת הם הורידו אותה לניידת ושם שמו לה חמצן ,ובדיקות שאלתי למה לא נוסעים אמרו לי :מצבה יציב צריך להגיע לביהח אם נתונים,אחרי 10 דקות בתוך הניידת כשלא נוסעים ולחץ הדם של אמא יורד ל-85 על 55 אני אומרת להם זה נמוך ממשיכים להגיד לי שמצבה יצי בהסוכר בסדר כשלחץ הדם מתחיל לנחות הם נוסעים. ציינתי בפניהם שךאמא ירד הדופק בבדיקה כלשהי ואולי זו הסיבה .. ב-19.46 אני פותחתתיק בבית החולים אמא עוצמת את עיניה גג חמש דקות אחרי ומופנית לטיפול נמרץ,כשעלי לציין שאמא שלי הורידו אותה מהניידת למיון הרגיל הוציאו לה את מסכת החמצן כחולה במצב יציב,מגיעה רופא מתלמד ושואל אותה:מלכה מה קורה?ואחות בדרך אם אקג כשבר עשו בניידת ,ואז אמא עוצמת את עיניה.......לעד ביקשתי דוח ממדא ושם נאמר שלאמא שלי היה לחץ דם של 140/90 והפרעות דופק כשלי אמרו שמצבה יציב,לדעתי יש טיוח של הניידת מול הרופאים בטיפול נמרץ כי הדו"ח שיקרי בתיאום מול הרופאים בבית החולים,,הרי מצבה היה יציב איך רשמו הפרעות דופק ...אם כן אז לא פינו אותה מיידית אם הפרעות דופק..... אשמח לחוות דעתכם

    • השאלה לא ברורה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 02/03/2010 08:48

      מצטערת, אך אינני יכולה להשיב על השאלה משום שפרטי המקרה אינם ברורים לי. מעבר לכך, כדי לתת מענה מקצועי יש צורך לעיין בחומר הרפואי במלואו. מציעה לך לפנות לייעוץ אצל עו"ד מומחה בתחום.