רשלנות רפואית בטיפול שיניים

  • טיפול שיניים - רשלנות רפואית
    גדעון | 30/01/2010 12:43

    רופא שיניים הרכיב גשר בשניים התחתונות לאימי.היא לא הרגישה נוח עם הגשר, פנתה אליו, הוא תיקן משהו ובכ"ז זה המשיך להפריע לה.היא פנתה לרופא אחר, שילמה 20,000 ש"ח על מנת שירכיב לה גשר חדש.הרופא השני טען שהרופא הראשון לא עבד על פי המקובל, תמך את הגשר על שן אחת מכל צד כאשר מקובל על 2 שיניים בכל צד.היא כעת מרישה נוח עם הגשר.האם יש עילת תביעה בגין רשלנות רפואית כנגד הרופא הראשון?

    • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 31/01/2010 11:59

      לא ברור לי משאלתך האם לאמך היו שתי שיניים בכל צד שניתן היה לתמוך עליהן את הגשר או לא?

      • תשובה - חיובי - היו לאימי שתי שיניים בכל צד.
        גדעון | 31/01/2010 16:41

        אכן לאימי היו שתי שיניים בכל צד וזה מה שעשה הרופא השני, תמך את הגשר בשתי שיניים מכל צד, כאשר הראשון תמך את הגשר בשן אחת מכל צד.

        • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 02/02/2010 09:17

          יש לבחון בצורה מסודרת את הטיפול שביצע הרופא הראשון על יסוד התיק הרפואי המלא של אמך במרפאתו, הצילומים שהיו בפניו, והחלופות שהציע לה לטיפול טרם תחילתו. כמו כן, חשוב לקב גם את התיק הרפואי מהרופא השני. לאחר בחינת החומר ניתן יהיה להשיב בוודאות גבוהה יותר באשר לסיכוייה של תביעה בנסיבות אלה.