מתן טיפול תרופתי - הסכמה

  • מתן טיפול תרופתי לחולה
    שקד | 06/12/2009 11:22

    האם רופא הכותב בחוות דעת כי החולה לא מתצצא בזמן ובמקום יכול לתת לו טיפול תרופתי [ניסיוני] . להלן ציטטא:"הטיפול אינו משפיע על החולה אולם בכל שווה לנסות להגדיל את המינון בדופמין].הרבה תודות על התשובה שקד

    • מתן טיפול תרופתי - הסכמה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 06/12/2009 12:25

      כל טיפול רפואי, לרבות תרופתי, כרוך בקבלת הסכמת החולה, לאחר שקיבל הסבר על מהות הטיפול, מטרתו, סיכוייו וסיכוניו. כאשר מדורב בחולה שאינו מתמצא בזמן ובמקום - על ההסכמה לטיפול להינתן על ידי אפוטרופוס על גופו, לאחר שהוא יקבל את אותו הסבר.

      • רב תודות על תשובתך  לת
        שקד | 07/12/2009 17:51