למיכל - באותו עניין

  • הסרת שיער בלייזר
    מיכל | 01/12/2009 00:51

    שלום, לפני כשלוש שנים קניתי חבילה של 12 טיפולים להסרת שיער. עד היום עברתי 10 טיפולים. לפני כ-שנה, במהלך אחד מטיפולי הפנים שרפו לי חלק מהגבות.. בהתחלה נאמר לי שלא קרה כלום, זה רק נדמה לי- ע"י המטפלת. אח"כ נאמר לי שזה יצמח מחדש.לאחר כמה חודשים, כשזה לא קרה ויש לי גבות שרופות חלקית, הם אמרו לי שעדיין יש סיכוי שזה יצמח.. עכשיו הם מוכנים לתת לי פיצוי - טיפול איפור קבוע- שאני ממש לא מעוניינת בו. חשוב לציין שבמהלך הטיפולים שלאחר הרס הגבות הבטיחו לי כל פעם מחדש שבעקבות בקשתי תטפל בגבות שלי רק מישהי מנוסה וכל פעם מחדש התברר לי שלמטפלת זו הפעם הראשונה שהיא עושה גבות. מה שגרם לכך שגם בטיפולים שאחרי זה היו כמה גלישות מהקו הרצוי בגבות. אני מתביישת בגבות שלי ולצערי המצב בלתי הפיך- זה לכל החיים, ואין מה לעשות.. מעבר לעובדה שהם התחייבו לטפל גם מתחת לגבה ולכן החלטתי לטפל שם ולא במקום אחר היות ואחד ההבדלים המהותיים היה האיזור הזה. לאחר הטיפולים הראשונים הם אמרו שההנהלה החליטה לא לטפל יותר באיזור הזה מפני שזה מאוד מסוכן לעיניים.. א-הם סיכנו לי את העינים. ב-מה עם ההתחייבות שלהם? בנוסף-עוד טענה שיש לי נגדם היא שבלחיים (אזור טיפול) כרגע, לאחר 10 טיפולים, המצב יותר גרוע מאשר כשנכנסתי לשם, השיער יותר שחור, צפוף, וארוך. לטיעונים האלה הם אמרו לי, לפני כחמישה-שישה טיפולים, שהם לא יודעים מה היה קודם ושאני לא אדאג כי זה ייעלם בהמשך הטיפולים. (הם צילמו לי את הלחיים לפני כשני טיפולים). הייחס של המטפלות חסר סבלנות ולא נעים, יש הרבה פיספוסים שהתלוננתי עלייהם והייתי צריכה להגיע שוב בשביל שיבצעו תיקון. על הרבה פיספוסים גם נשארתי בלי מענה.. כרגע אני במצב שאני צריכה לגשת לטיפול פנים ואני מפחדת מזה.. ומצד שני אני לא רוצה שהם ייטענו שיש לי הפרשים גדולים בין טיפול לטיפול ולכן אני לא יודעת מה לעשות. ומהפרטים לשאלה העיקרית: האם אני יכולה לתבוע אותם על רשלנות מקצועית?? תודה מראש על הסבלנות בקריאת השאלה ובמתן תשובה, מיכל.

    • למיכל - באותו עניין
      באותה הסירה | 01/12/2009 01:03

      היי מיכל, קרתי את פנייתך ויש לומר שאני די מזועזעת וזאת בעיקר בשל העובדה שאני בדיוק נמצאת באותה הסיטואציה שלך. ראשית, האם מדובר במכון care? וכן האם הגשת איזושהי דרישה לפיצוי מהם או התייעצת עם איש מקצוע בנוגע לתביעתם? אשמח לשמוע ממך (אם תוכלי להשאיר אמצעי התקשרות דרכו אצור קשר איתך) ואף לפעול יחד בעניין. בכל אופן, המון בהצלחה ותקווה לטוב!

    • טיפול לייזר שגרם נזק
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/12/2009 10:51

      מיכל שלום רב, צר לי לשמוע על התלאות שעברת. מה שאת מתארת הוא נזק שנגרם בעקבות טיפול לא מקצועי שלא אמור היה להיגרם לו היו ננקטים אמצעי הזהירות הדרושים. יש כאן בהחלט מקום לבחון הגשת תביעה. ברור שהמכון בו טיפלת יעלה כל מיני טענות הגנה אך אין בכך ולא כלום. הנזק נגרם והוא לא אמור היה להיגרם. מציעה לך לפנות ולהיוועץ עם עו"ד על מנת לשקול הגשת תביעה או פנייה במכתב דרישה.

      • הסרת שיער
        מיכל | 01/12/2009 16:18

        שלום, קודם כל-תודה רבה עו"ד אסי לביא-צוקרמן על התייחסותך ותשובתך המהירה! :) דבר שני-אני מעדיפה שלא לתת פרטים נוספים בפורום.. "באותה סירה"- אם את רוצה, השאירי לי את פרטייך ואני אצור איתך קשר. המשך יום נעים, מיכל.